Andre Sider

fredag 5. juli 2013

Pasta med Kylling og Bacon



200 gr fullkorn Tagliatelle (det er for 2 personer)
1 boks matfløte
1/3 blåmuggost
1 pk bacon i skiver
1/2 rød paprika
2-3 hvitløksfedd
1/2 purre
Salt og Pepper, evnt litt basilikum og/eller timian

Skjær kyllingen i biter og baconet i skiver.
Gjør deretter klart vannet til pastaen og ha litt salt oppi. Koketid ca 10-12 min.
Fres kyllingen og baconet mens pastaen koker.
Jeg freste litt hvitløk i pannen og krydret med litt salt og pepper.
Kutt purren i skiver og paprikaen i strimler, has oppi stekepannen mot slutte av stekingen.

Ha fløte i en liten kasserolle og varm opp så du får smeltet blåskimmelosten. Hvitløkfeddene presses og has oppi fløtesausen. Krydre med salt og pepper etter smak og behag.
Når blåskimmelosten er smeltet har du fløtesausen over pastaen sammen med innholdet fra stekepannen.
Bland godt sammen og server.
Server gjerne med litt revet parmesanost.

Velbekomme




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar