onsdag 26. juni 2013
Hvitløkssjampinjonger
Et annet godt tilbehør til grillmaten, spesielt godt til alt kjøtt.
Jeg vet det er mange varianter av denne, men den jeg bruker er veldig enkel.
Rengjør først sjampinjongene.
Ta forsiktig ut stilkene uten å å skade selve "hatten".
Finhakk stilkene. Det gjør ingenting om ikke alt blir like finhakket.
På 10 Sjampinjonger bruker jeg ca 70 gr melange(romtemperert eller myket opp i mikroen).
Bland i 2 fedd med presset hvitløk og de finhakkede stilkene oppi smøret og bland godt.
Bruk deretter en t-skje og fordel fyllet oppi sjampinjongene.
Når det er fordelt i alle sjampinjongene er de klare for steking.
Men husk å stek de på aluminiumfolie på grillen. På grunn av smøret kan de lett ta fyr, og skulle de velte er det veldig irriterende å se alt fyllet gå opp i flammer nede i grillen ;)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar