For 2 personer
200 gr fullkornspasta (100 gr pr person)
2 pakker ferdigskjært bacon (her går alt bacon an å bruke.)
1 boks matfløte (eller laktosefri som vi bruker.)
3 fedd hvitløk
1 babybell ost
Peppermix
salt
litt chilipulver
Skjær baconet i biter og fres i stekepannen på middels sterk varme.
La det få litt sprø stekeskorpe rundt kantene.
Ha så litt vann, salt og olje i en kasserolle og kok opp.
Ha i pastaen og la den stå og koke mens du lager fløtesausen. (bruker ca 8 min)
Ha 1 pakke fløte oppi en kasserolle og la det stå på middels sterk varme, den skal ikke koke opp med en gang. Press eller finhakk 2 fedd hvitløk og ha oppi sammen med peppermix, chilipulver og salt.
Rasp opp 1 babybell, ha i fløtesausen og bland godt.
Jeg liker ostesausen litt kremete, og da pleier jeg å pleier å blande 1/3 dl kaldt vann med 1 ts maisenna mel og ha oppi ostesausen.
Bland baconet oppi ostesausen
Denne kan stå og småkoke og godgjøre seg mens du venter på at pastaen skal bli ferdig..
Når pastaen er ferdig, heller du av vannet og blander ostesausen godt med pastaen.
Som min mann så klart påpekte midt i måltidet "dette var knall i padden" som på bergensk betyr fantastisk!
Vel Bekomme :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar