1 RØDLØK
0.5 PURRE
2 SS SMØR
4 EGG
1 BOKS(ER) KESAM
3 DL Spelt MEL
3 DL SAMMALT
Rug GROV
2 TS BAKEPULVER
50 G SALAMI
50 G Picnic skinke, enten kalkun,svin eller annet
150 G REVET
HVITOST, brukte bare ferdigrevet osteblandingen med jarsberg og
norveigia. Kan også kombinere litt parmesan.
Sett stekeovnen på 200
grader.
Skrell og grovhakk løken.
Skjær paprika, purre og
salami i biter.
Det er også mulig å bruke rødløk, det var like godt som å bruke purre.
Det er også mulig å bruke rødløk, det var like godt som å bruke purre.
Fres grønnsakene myke i
smør i en panne.
Visp sammen egg og kesam.
Her kan du også bruke mager kasam eller lett rømme for deg som ikke liker kesam.
Her kan du også bruke mager kasam eller lett rømme for deg som ikke liker kesam.
Bland i mel og bakepulver.
Går fint å bruke vanlig hvetemel hvis du ikke har spelt mel.
Hvor mye fint og grovt du vil bruke er smak og behag og bare å variere.
Går fint å bruke vanlig hvetemel hvis du ikke har spelt mel.
Hvor mye fint og grovt du vil bruke er smak og behag og bare å variere.
Rør deretter i grønnsakene,
salamien, skinken og osten(veldig godt med litt parmesan oppi)
Her kan det også bruker kyllingkjøttdeig, svin, biffstrimler, pepperoni etc som alternativ.
Her kan det også bruker kyllingkjøttdeig, svin, biffstrimler, pepperoni etc som alternativ.
Legg røren i en smurt muffinsformer eller store papirformer.
Jeg brukte bare muffinsbrett.
Jeg brukte bare muffinsbrett.
Valgfritt om du vil legge
litt ost på toppen av muffinsen før steking.
Stekes midt i ovneni ca.
20-25 minutter.
ENJOY J
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar